Barselyoga & Babykontakt

BARSELYOGA & BABYKONTAKT

Vi har startet et samarbeid med Rabalderdans på Rotvoll og tilbyr nå et felleskurs med babykontakt (dans med baby) på 5 mandager og barselyoga på 5 torsdager.

Mer om babykontakt:
Babykontakt er et dansetilbud for foreldre og små barn fra 3 måneder til 1 år. Vi bruker ideer, teknikker og øvelser fra dans, kontaktimprovisasjon og danseterapi. Vi jobber med lyd, stemme, dikt, sang, lek og bevegelse.

Babykontakt utforsker mange former for kontakt: med barnet, med seg selv, og med andre mennesker. For barnet er det naturlig å utforske og oppleve verden gjennom sanser og bevegelse. Vi foreslår å gjøre det gjennom dans

Vi jobber seriøst og minner de voksne om kvaliteten i barnets lek.


Oppstart 25. september. NB: Kun 7 plasser! Kurset går over 5 uker. FULLT
Ny gruppe med kun babykontakt starter den 23. Okt – påmelding her.
Dørene åpner kl. 10.30. Timen starter kl. 11.00 og varer i ca. 45 min.
Etterpå er det tid for lek, pludring, mat og prat.Ta med myke klær – vi skal danse!Babykontakt ledes av Svetlana Stokke. Les mer om henne på vår pedagogside.
Mer på facebook: Her

 

 

BARSELYOGA

En rolig og trygg treningsform for nybakte mødre og en sosial arena for babyene.

Yogaøvelsene er tilpasset kvinnekroppen som nylig har gjennomgått en fødsel, og virker oppbyggende og energigivende. Vi fokuserer ekstra på bekken og bekkenbunn, rygg, nakke og områder som blir ekstra belastet ved fødsel, bæring av baby og amming. Mageområdet blir gradvis og skånsomt trenet, med spesiell fokus på kjernemusklene. Alle timer rammes inn av pusteøvelser og avspenning som er ekstra viktig ved søvnmangel og restitusjon. Øvelsene stimulerer indre organer, gir økt blodsirkulasjon, bedrer fordøyelse og påvirker hormonbalansen positivt.

Yogaøvelsene er hovedsaklig for mor, men vi tar også godt vare på babyene med sang og enkle øvelser hvor babyene kan være med. Etter timen går mor hjem utvilt med ekstra energi og babyen er god og trett etter lek og sosialt samspill med andre babyer.

Barselyogaklassene holdes av Hilde Ravnå Bjørnstad som har tatt videreutdanning i yoga for gravid og yoga i barseltid.

STJØRDAL:
Onsdager 5 ukerskurs fra den 4. Oktober kl 1115-1215. Meld deg på via vår timeplan.
ROTVOLL:
Torsdager 5 ukerskurs fra den 27. September kl 1100-1200. FULLT
ROTVOLL:
Torsdager 5 ukerskurs fra den 16. November kl 1015-1115. Meld deg på via vår timeplan.