Instruktører

Hilde B (E RYT & RPYT)
Grunnlegger, instruktør i yoga og meditasjon, ernæringsfysiolog

Hilde Ravnå Bjørnstad er sertifisert instruktør i Vinyasa Yoga, Satyananda Yoga og Yoga Nidra, og har etterutdanning som gravid- og barselyogainstruktør. Hun er kvalifisert instruktør gjennom to internasjonale organisasjoner ;British Wheel of Yoga (Storbritannia) og Yoga Alliance (USA). Hilde begynte å undervise i 2004 ved Zenit Yoga i Trondeim og grunnla Sankalpa Yogasenter på Stjørdal samme år. Ved Zenit Yoga var hun var daglig leder i to år fra 2006.
I august 2008 fikk Hilde oppleve alvorlig sykdom på kroppen, hun ble rammet av hjerneblødning. Dette gav henne en utrolig opplevelse av hvor sterke og effektive yogaens redskaper er i en så utfordrende situasjon. Denne opplevelsen vekket et enda større ønske om å dele denne kunnskapen med andre mennesker, og ikke minst de som trenger ekstra hjelp og støtte ved sykdom.

I tillegg til å undervise yoga og drive Sankalpa jobber hun på Frisklivsentralen i Værnesregionen som ernæringsfysiolog og pedagog. Hun er utdannet naturfagslærer og har en bachelor i ernæring.

 

 

 

Anne Mette – Instruktør RYT
Anne Mette Hofstad oppdaget Sankalpa Yogasenter sommeren 2010 da hun så en annonse om yoga i lokalavisen. Hun begynte å praktisere yoga en gang i uken, noe som gav mersmak og hun kom raskt i gang med å delta på flere klasser per uke. Anne Mette merket stor forskjell på kropp og sinn når hun økte antallet yogaøkter per uke. Pusten ble mer balansert og kroppen kom i bedre form. Framgangen med øvelsene gikk også mye raskere. Anne Mette fullførte Sankalpa Yoga´s ettårige instruktørutdannelse høsten 2013 og tok påbygging i 2014/15. Hun underviser flere klasser både på Stjørdal og på Frosta. Ved sidenav yogaundervisning studerer Anne Mette Naturmedisinsk grunnutdanning.

 

 

Heidi – Instruktør RYT
Heidi Jønnum har funnet mye lettelse og hjelp i yogaen. Hun trodde først at yoga kun var for supermyke slangemennsker, men fant raskt ut at det ikke stemte. Som hun selv sier blir man ikke frisk av yoga, men man finner verktøy for å hanskes med sine plager. Heidi brukte sine yogakunnskaper aktivt da hun ble rammet av kreft i 2011. Både til å takle sykdommen fysisk og psykisk, og ikke minst til å trene seg opp igjen. Heidi jobber også ved Betania Malvik.

 

 

hildeø1Hilde Ø – Instruktør RYT
Hilde Stol Øyan startet på nybegynnerkurs hos Sankalpa Yogasenter på sin 50 årsdag. Motivasjonen for å begynne var en periode med utmattethet, sykdom og mismot. Hun plagdes spesielt mye med forkjølelse og smerter i en skulder. Etter kun få ganger merket hun bedring, smertene ble mindre og humøret steg. Yogaen ble et redskap for takle de fysiske og mentale utfordringene som hverdagen bød på.