Om nivåene

BEGYNNER YOGA (nivå 1): Passer for deg som er ny på yoga. Ingen forkunnskaper nødvendig.

ROLIG YOGA (nivå 2): Denne er tilpasset deg som har gjennomført et begynnersemester og ønsker en rolig yogapraksis videre. Du vil bli veiledet gjennom en moderat fysisk praksis, samtidig som du går litt videre med tanke på pusteøvelser, avspenning og meditasjon. Denne klassen er designet for å være en kilde til fysisk og psykisk velvære og vedlikehold som du kan komme hjem til hver uke i lang tid fremover.

YOGA & STYRKE (nivå 2): For deg som ønsker å kombinere yoga og styrke. Øvelsene er ikke teknisk vanskelige, men vil utfordre utholdenhet og styrke. Du har gjennomført vårt begynnernivå.

VINYASA (nivå 3): For deg som har fullført nybegynnerkurs og ønsker å ha en litt mer utfordrende fysisk praksis. Disse klassene er preget av flyt fra den ene øvelsen til den andre, selv om det også kan være innspill av roligere komponenter. Vinyasa yoga er en leken yogastil. Klassen rammes inn av pusteøvelser og avspenning.

YIN YOGA (nivå 0): En type yoga som er en syntese mellom mindfullness, yoga og kinesisk medisin. En relativt enkel yogastil, hvor man blir i hver posisjon over lenger tid, slapper av i alle kroppens deler og hviler i nået. Tyngdekraften gjør alt arbeidet. Alle posisjoner er enten sittende eller liggende.

GRAVIDYOGA (alle trimester): Egen klasse tilpasset deg som er gravid. Vi bruker litt ekstra tid på tilpasning og tar hensyn til forandringene som skjer i kroppen. Yoga kan lindre ubehag i svangerskapet og forberede deg til fødsel.

BARSELYOGA (for mor og barn): Få kroppen i form og ta vare på deg selv og babyen i barseltiden. Vi setter fokus på de områder av kroppen som trenger helbredelse og leker litt med babyen mellom øvelsene.

SENIOR/REHABYOGA 1 & 2 (55+/rehab): Alle kan gjøre yoga, ikke la alder og dens utfordringer stoppe deg. Din egen innsats kan hjelpe deg til å bli den beste utgaven av deg selv. Yoga bidrar til å beholde muskler, balanse og sirkulasjon. Ta vare på helsen og nyt livet!